Technische keuring

Rudi Munten liet ons weten zich te in te willen zetten om het team van keurmeesters te versterken. Met dit nieuws kunnen we dan ook daadwerkelijk spreken van een keurmeestersteam. Naast onze vaste keurmeester Bert zal Rudi zich ook bezighouden met de technische keuring. In de wetenschap dat een van de twee keurmeester nogal eens graag van het leven geniet en met de camper er tussenuit gaat is het functioneel om twee keurmeesters te hebben.

Planning

20:00u keuring

20:30u aanvang wedstrijd

2012-Chevrolet-Corvette-C6-R-at-Le-Mans-tech-inspection

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.