De ridder te voet

Afgelopen wedstrijden is de gewoonte ontstaan om de stroom van de baan te halen als een deelnemer materiaalpech heeft. Hierdoor kunnen wedstrijden uitlopen. Materiaalpech hoort echter bij een technische sport. Bovendien is het uitvallen wegens technische mankementen in de 1/1 autosport een onderdeel van de wedstrijd. Ik pleit ervoor, met diverse andere leden, dat vanaf nu de stroom op de baan blijft als een rijder geplaagd wordt door technische problemen. Drama hoort immers bij de sport en iedere rijder is zelf verantwoordelijk om een betrouwbare auto op de baan te zetten. Gedurende de wedstrijden kan materiaalpech voor leuke verassingen zorgen. De rijder aan kop moet niet alleen de snelste zijn, maar ook een betrouwbare auto bouwen.

images

Historische Grand Prix Zandvoort

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

2 reacties op De ridder te voet

  1. Frans Utt schreef:

    Amen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.