Scaleauto

De tweede ronde het Scaleauto kampioenschap was wederom gezellig en competitief. Twee Porsches bezetten plaats één en twee. Het debuut van Twan was veelbelovend, geplaagd door pech behaalde hij met zijn Porsche de tweede plaats. Dit belooft wat voor de komende wedstrijden. Verder waren er in het veld de nodige gevechten te bespeuren onder andere tussen Frans en Marco, die elkaar op een sportieve manier het leven zuur maakten. Luuk ging van start met een werkelijk prachtige, door Bert gespoten, BMW Z4 in de City Challenge kleuren. Daarnaast was Michael van de partij met zijn BMW M3. Kortom, een divers startveld. Urtrack kijkt uit naar de volgende wedstrijd. Wie zal er dan als eerste over de finish komen. Een Jaguar? Deze behoort ook tot de favorieten, net als de Mercedes SLS. In de toekomt zal dit blijken. Hieronder enkele foto’s. De tussenstand is opnieuw te vinden onder het kopje: Tussenstanden. 

Porsche Pits

Porsche Pits

De pitbox van Marco

De pitbox van Marco

Made By Bert. Driver: Luuk

Made By Bert. Driver: Luuk

Made By Bert. Driver: Luuk

Made By Bert. Driver: Luuk

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.