Wie stopt de Zwarte Madonna?

De eerste ronde van het ULMS kampioenschap is vrijdagavond verreden. In totaliteit stonden er acht wagens aan de start. Ook gastrijders Wim en Michael waren van de partij. Er werd geracet in in twee klassen: de LMP klasse en de GT klasse. Bij de GT’s was het Bert die de snelste man was.De strijd om de eerste plaats in het LMP veld werd een gevecht tussen de twee kemphanen Wim en Harry. Harry wist, met een verschil van vier ronden, de overwinning in de wacht te slepen met zijn zwarte Audi R18 alias de “Zwarte Madonna”. Wie stopt deze zwarte dame? Wim de MacGyver uit Landgraaf lijkt vooralsnog deze rol op zich te nemen. Echter, de tijd zal het leren. De tussenstanden en tevens uitslagen zijn te vinden op deze blog onder het kopje: tussenstanden.

De "Zwarte Madonna"

De “Zwarte Madonna”

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.