Scaleauto workshop succesvol

De eerste clubavond en de eerste workshop ooit op de club waren een succes. Tien leden, jong en oud, sleutelden op een gezellig manier aan de nieuwe scaleauto’s. Dit alles onder het toezient oog van coach Harry. De man van de techniek had het geheel goed voorbereid. Een uitgeprint stappenplan zorgde voor veel gesleutel
en baanactiviteit. Tevens was deze workshop de eerste officiele training. We waren getuige van de Mercedes shakedown van Marco, de eerste sleutel sessie van Twan, de altijd enthousiaste Frans en Rene die druk testen en veel activiteit van iedereen op de baan. Familie Munten toonde haar krachten, beide wagens waren zeer snel. De Jaguar van Harry werd weinig op de baan gezien. De Urmondernaar tikte de snelste tijd net niet aan. Echter, vlak poker face van Avesaath niet uit. Als de eerste westrijd is verreden dan zien we waar iedereen staat. En toen was daar Roger met een Mercedes in de late uurtjes. Die volgens de critic uit het niets en bovendien onverwacht de snelste tijd van de dag op de borden reedt. Is de kop van het veld dan zeer aan elkaar gewaagd volgende week? Wie zal het zeggen. Misschien wordt deze hoop straks aan diggelen gereden door de nieuwe ongekroonde ‘scaleauto koning’. Voor nu tasten wij in het duister. Echter, een ding staat vast. De eerste avond met Scaleauto was zeer gezellig en sportief. Op naar de eerste krachtmeting volgende week.

Coach Harry in actie

Coach Harry in actie

Oefening baard kunst. Luuk bezig met zij GT.

Oefening baard kunst. Luuk bezig met zij GT.

De club

De club

Twan neemt zijn Porsche onder handen

Twan neemt zijn Porsche onder handen

image

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

2 reacties op Scaleauto workshop succesvol

 1. Bert Hochstenbach schreef:

  Leuk stuk geschreven.
  Jammer dat ik er niet bij was.
  Gr Bert.

 2. Frans Utt schreef:

  Zeker een geslaagde opzet! Ik denk dat wij zo nog wel een paar extra workshops kunnen opzetten. De jarenlange ervaring van onze leden kan op zo’n manier mooi doorgegeven worden aan de jongere generatie. Ik denk bv aan:
  * Banden slijpen (Zowel PU voor DSC maar zeker ook de ProComp bandjes)
  * chassis bouw (ULMS en DSC) Keuze chassis
  * motor inlopen en bereken overbrenging

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.