Shakedown scaleauto

Vrijdagavond zijn diverse leden hun scaleauto komen afhalen op de club. Ook werd er getest. De eerste indrukken zijn goed. De auto’s die gereden hebben zaten allemaal binnen 1 tiende van een seconde. Bovendien voelden de auto’s goed aan, de wegligging van de scaleauto’s is in orde. Nu komt het aan op het afstelwerk en de juiste rijderskwaliteiten. De komende weken zal er nog meer geproefd worden aan het nieuwe concept. De vraag blijft: ‘Welke tijden gaan we nog op het bord zien?’ Nog niet alle rijders hebben gereden met de desbetreffende nieuwe scaleauto. Dit gegeven werkt natuurlijk speculaties in de hand. Wij houden u op de hoogte. Alvast een kleine sfeerimpressie van het testwerk. De modellen ogen mooi. Urtrack ziet uit naar een spannende productieklasse. Hopelijk wordt er in deze nieuwe klasse straks gestreden om enkele meters.

. image

imageimage

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.