The new gigs in town

In de zomerhitte zijn er diverse rijders die aan de nieuwe bolide sleutelen voor komend seizoen. Het “Silly season” is in volle gang. Wie rijdt wat? Er zijn rijders die vasthouden aan hun racewapen van vorig seizoen. Andere rijders maken de overstap naar nieuwe bolides. Rudi Munten prepareert een excentrieke Bentley GT3. Frans zijn keuze valt voor volgend jaar op een Ferrari 458. Frans ruilt zijn Audi in voor een geel Italiaans paard. Zelf leg ik de laatste hand een Aston Martin DB4 Zagato voor in de DSC klasse. Verdere geruchten: Rene kiest komend jaar voor LMP Courage in de ULMS. Daarnaast wordt in de wandelgangen gesuggereerd dat Twan de mogelijkheden bekijkt om met een LMP aan de start te verschijnen, naar alle zekerheid zal dit gaandeweg het seizoen geschieden. Zien we dan misschien de eerste Lola B10/60 Coupe op de baan? Wat doet Roger? Kiest hij wederom voor de mooie Lola Aston Martin Muscle Milc. Deze auto is zeker een aanvulling voor het LMP veld dat hoogstwaarschijnlijk wordt uitgebreid. Volgens de laatste berichten wordt er in Kerkrade gesleuteld aan een zwarte Dome LMP. Een Dome in het LMP veld zal de diversieit alleen nog maar vergroten. Onze junior rijder Cedric, deze jongeman met een Lexus? Ook dit is nog niet bevestigt. En Harry, wat doet de Urmondernaar. De Milca Ferrari? GT of LMP? Luce zal naar alle zekerheid met Ferrari 458 blijven rijden. Bert de oude rot in het vak heeft natuurlijk veel mogelijkheden. Wat zijn wapen in de ULMS serie komende seizoen zal zijn is nog niet duidelijk.

Wordt vervolgd…..

Mochten er nog foto´s zijn van nieuwe creaties. Schroom niet deze te mailen naar Robby. Zo kan de Blog nog meer rijders in beschouwingen nemen.

Bentley GT3

Bentley GT3

Ferrari 458

Ferrari 458

De Aston Martin DB4 Zagato.

De Aston Martin DB4 Zagato.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.