Scaleauto nieuws

Zoals de meesten onder jullie al hebben vernomen is de planning om volgend seizoen een Scaleauto klasse te gaan rijden. Onder wedstrijdreglementen vind je nu het reglement online. Mocht je samen met de club willen bestellen geef dan je wagen keuze door aan Rudi. Als we meerdere wagens tegelijk bestellen zal dit voordelig zijn.

Meer volgt.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

4 reacties op Scaleauto nieuws

 1. marcel schreef:

  ipv welke klasse willen jullie dit gaan rijden??of een extra klasse erbij
  mvg Marcel

 2. marcel schreef:

  wat is het verschil tussen scale en plafit kan dat nergens vinden of ligt dat aan mij

 3. Rudi schreef:

  Plafit in scaleauto zijn twee los van elkaar staande Slotrace merken .
  Scaleauto onderscheid zich door kantenklare modellen op de markt te brengen, met een hoge afserkings graad . Waarom de club kiest voor scaleauto ? Lage instap kost , gemakkelijk en duidelijk reglement , en populair in Ned/ Duitsland/ België . De club mee wil doen met het Nederlands en/of Belgisch kampioenschap , en dus ook daar een wedstrijd voor wil organiseren in de eigen club.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.