Update 24 Uren Diepenbeek

Gisteren op de baan van Diepenbeek in actie vandaag terug in de fabriek. Op de onderstaande foto’s zien we waarmee team Urtrack de afgelopen dagen bezig is geweest.  Het testwerk onder technisch toezicht van Dhr. Avesaath en Dhr. Munten verliep naar behoren. De nieuwe aanwinsten in het team Rene en Frans maakten een sterke indruk. Rene, gedreven als altijd, maakte de meeste meters. Na de testronden met de trainingswagen was het de beurt aan Rene om kennis te maken met de wedstrijdauto. Rene gaf aan onder de indruk te zijn van de wegligging en kijkt enthousiast uit naar de 24 uren. De andere debutant op de 24uren aanwezig Frans liet constante tijden noteren op baan 7 met weinig uitvliegers. Keep up the good work. Maar er was meer activiteit met betrekking tot de 24 uren. Wat betreft de andere teams waren een tweetal thuisteams actief. Broeders racing en G Force waren ook van de partij afgelopen dinsdagavond. G Force gaf acte de presence met de Corvette GT. Michaël en Geert reden nette rondtijden en de snelheid zat er goed in. Geert liet ons weten nog enkele technische veranderingen te willen doorvoeren alvorens de wedstrijd. Broeders racing rolde de Courage LMP uit de garage. Voor de wedstrijd zal Broeders racing hoogstwaarschijnlijk verschijnen met een gele LMP. Echter, dit is nog niet bevestigd. Natuurlijk blijft het in de wandelgangen gissen naar hoe de teams die nog niet gereden hebben straks op de speedlines track voor de dag zullen komen. Wat kunnen we verwachten van MTRC Wormer? Dit team zal zeer gebrand zijn om dit jaar een beker mee naar huis te nemen. En wat zal de snelheid van Desmo racing zijn?  Bovendien moeten we de oude meesters van Speed74 niet vergeten. Daarnaast zijn er een aantal teams nieuw in het veld. Wat kunnen we hiervan verwachten?  Vrijdagavond voor de wedstrijd, als de meeste teams op de baan zijn met de racewagen, zal enig antwoord op deze vragen gegeven kunnen worden. Maar ook op vrijdagavond geldt het vraagstuk: ‘Wie laat het achterste van zijn tong zien en wie niet?’

Fabriek

 

naamloos

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.