24 uur Diepenbeek

I want candy!

Team Urtrack heeft voor de 24 uren van Diepenbeek de kleuren lay out van de auto gepresenteerd. Goud en zwart zullen de bolide gedurende de race sieren compleet met Haribo opdruk. De grote broer van dit model is de Haribo Corvette ingezet tijdens de 24 uren van de Nurburgring in 2012. De junior piloten hebben aangegeven blij te zijn met een sponsor die dicht bij hun eigen belevingswereld staat. Daarnaast worden ook diverse senior piloten regelmatig met Haribo versnaperingen gesignaleerd. Kortom de Haribo sponsering past goed bij het 24 uren team. Het team ziet de 24 uren smakelijk tegemoet. Haribo macht Kinder froh.

Urtrack

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.